пятница, 1 августа 2008 г.

Відвар чорнобривців оздоровить печінку

Відомо, що необхідна умова молодості й довголіття — хороший обмін речовин і здорові травні органи (особливо печінка). А досягти цього можна за допомогою чорнобривців.
Вісім квіток чорнобривців залийте 1 л киплячої води, кип'ятіть 3 хвилини на повільному вогні. Отриманий відвар злийте і збережіть, а квітки чорнобривців повторно залийте 0,8 л окропу і кип'ятіть 6 хвилин. Обидва відвари змішайте, процідіть і приймайте по 200 мл до їжі вранці і увечері.
Курс лікування — 1 місяць, потім зробіть тижневу перерву і повторіть курс лікування. Відвар можна використовувати і для зовнішнього застосування (у вигляді примочок) при шкірних захворюваннях.


Було запалення
придатків
Прийом сучасних антибіотиків результатів не давав. Більш того, стан поступово погіршувався. Інакше, як жахом, це важко було назвати.
Пропали місячні на 4 місяці. А мені ж було тільки 24 роки. Я вже зовсім зневірилася. Тоді подруга порадила скористатися рецептами народної медицини. І вони мені дійсно допомогли.
Робила я так. 100 г порошку плодів анісу ретельно змішувала з 0,5 кг меду. Приймала по 1 ч. ложці 3 рази на день до їжі, запиваючи водою. Крім цього, кожного ранку випивала чашку липового чаю (заварювала квітки липи як чай).
Липа містить фітогормони, близькі за своїм складом до жіночих статевих гормонів. Це дуже добре впливає на організм жінки і надає протипухлинну дію.
Л.Єрмоленко.

Комментариев нет: