пятница, 1 августа 2008 г.

«Молодь за Литвина».

5-6 липня у місті Хмельницькому відбулась друга звітно-виборна конференція обласної громадської організації
В роботі конференції приймали участь депутат Верховної Ради України, голова
обласної організації Народної Партії Василь Федорович Шпак, заступники та представники міських та район ; н; молодіжнії; організацій.
При обговоренні доповіді заступника обласної громадської організації Фе,С' Ольги, була відмічена позитивна робота Хмельницької, Кам'янеьь-Подільської IV Староконстянтинівської, Шепетівської, Кам'янець-Подільської районних моло організацій. Та на превеликий жаль, за весь час існування молодіжної орг керівнику не вдалось активізувати діяльність більшості місцевих моле, п'жних орган В ході конференції було обрано: голову обласної молодіжної ор нізації, її Лабазюк Сергій Петрович, а також заступників, ревізійну комісію, мандатну комі рахункову раду, а також раду та виконавчий комітет.
Роботу обласної молодіжної організації в ході обговорення було оцінено задовільно. Проаналізувавши та оцінивши діяльність молодіжних організацій було вирішено спрямувати їх роботу за такими напрямками:
пошук і. 11 ;¦¦' г ичьої підтримки ініціаги в молоді на державному та місцевих рівнях;
лобіювати вирішення найбільш важливих соціально - економічних проблем молоді в
державних установах; - організація клубної роботи за місцем проживання;
можливість кар'єрного росту в партії, органах місцевого самоврядування;
отримання досвіду громадської роботи;
проведення молодіжних акцій.
Кандидатом обласної молодіжної конференції від Шепетівської раонної організації Народної Партії було обрано голову молодіжної організації Дубину Валерія Романовича І заступника голови молодіжної організації Літвінчука
Голова Шепетівської молодіжної партійної організації НП, відмічає,що із 1343 членів НП -356 віком до ЗО років. Це наша молодь, яка робить вирішальні кроки у доросле життя і їх також цікавить все: і позиція фракції Блоку Литвина по зовнішньополітичному курсу країни, і оцінка нинішнього етапу її внутріполітичного життя, і прогноз перспектив подальшого розвитку державного будівництва.
І занепокоєна молодь, щож буде в майбутньому із житлом і працевлаштуванням молодих спеціачістів, коли ж буде те райське життя на селі?, яке дозвілля молоді?
Шепетівська районна молодіжна організація Народної Партії має свій розроблений план роботи і заходи, які задумано втілювати в життя. Бо багато є запитань і пропозицій у молодого покоління.

Комментариев нет: